In Nederland zijn er veel mensen die als zelfstandige een eigen bedrijf hebben. Ze zijn gespecialiseerd in een bepaald beroep of in het produceren van bepaalde diensten en producten. In tijden van economische tegenslag kan het moeilijk zijn om zelfstandig voldoende opdrachten te krijgen. Een ZZP verkeersregelaar kan in dat geval terecht voor opdrachten bij Binckwerk. Door dit te doen ben je verlost van de stress van het zelf vinden van opdrachten en kun je je tijd volledig besteden aan datgene waar je goed in bent: het verkeer regelen.

Hoe word je verkeersregelaar?

Verkeersregelaar worden is niet zo vreselijk moeilijk. Je hebt er geen opleiding voor nodig, maar wel een aanstellingspas. Bij Binckwerk is een interne cursus beschikbaar om zo’n aanstellingspas te bemachtigen. Als je eenmaal zo’n pas hebt kun je overal in Nederland terecht voor werk als verkeersregelaar bij evenementen en projecten in de infra en de bouw. Het is zelfs mogelijk om met zo’n pas een eigen bedrijf te starten als ZZP verkeersregelaar. De cursus tot verkeersregelaar bij Binckwerk duurt 3 dagen. Eerst wordt de nodige theorie gegeven en daarna volgt er een groot aantal praktijkoefeningen. Binckwerk beschikt daarvoor over een eigen kruispunt.

Binckwerk en ZZP’ers

Als je als ZZP’er geen zin meer hebt om zelf op zoek te gaan naar nieuwe opdrachtgevers kun je je aanmelden bij Binckwerk. Net zoals bij gewone uitzendkrachten vindt er eerst een uitgebreid kennismakingsgesprek plaats. Dat is nodig, omdat het team van Binckwerk je goed wil leren kennen. Dat is een voorwaarde om jou te koppelen aan geschikte opdrachten. Als ZZP’er maak je dus gewoon deel uit van de pool van werknemers van Binckwerk. Het enige verschil is, dat jij zelf facturen moet sturen naar Binckwerk voor de opdrachten die je hebt gekregen. Die facturen worden door dit uitzendbureau snel betaald.

Voordelen

Het als ZZP’er werken voor Binckwerk is aantrekkelijk. Je krijgt allerlei mooie klussen bij festivals, evenementen en bouwprojecten verspreid over de Randstad en werkt samen met een groep leuke collega’s. Je wordt alleen ingezet als je beschikbaar bent en kunt dus naast de werkzaamheden voor Binckwerk ook zelf nog opdrachten aannemen. De samenwerking blijkt vaak voor de lange termijn te zijn, want Binckwerk heeft altijd ruim voldoende opdrachten in portefeuille. Bijzonder voor ZZP’ers is, dat ze elke eerste vrijdag van de maand welkom zijn bij een gezellige borrel, samen met de andere uitzendkrachten van Binckwerk.