Black Friday vindt altijd plaats aan het einde van november, als de dagen korter aan het worden zijn. Dat is het ideale moment om extra lampen of componenten bij je Philips Hue systeem te kopen. Deze producten zijn tamelijk prijzig en tijdens Philips Hue Black Friday is er sprake van kortingen tot meer dan 50 procent. Dat is een mooie gelegenheid om de Hue Lightstrip aan te schaffen. Deze led strip kan binnen en buiten worden gebruikt. De led’s kunnen 16 miljoen kleuren licht geven, ruim voldoende om in je woning de juiste sfeer te creëren.

Onderdeel van kerstversiering

De Philips Hue Led Strip heeft standaard een lengte van 2 meter, maar die kan naar believen worden uitgebreid met stukken van een meter. De strip kan echter ook op elke willekeurige plaats worden doorgeknipt om hem in te korten. In de woning kan hij met een plakrand overal gemakkelijk aan worden vastgemaakt. Daardoor kun je op allerlei plaatsen, waar voorheen geen verlichting mogelijk was, leuke accenten creëren. Het is ook mogelijk om de led strip te gebruiken ter verhoging van de kerstsfeer. Je kunt er een kerststal of andere kerstversiering mee uitlichten, of je kan er in de tuin leuke accenten mee creëren.

Platform Philips Hue aanbiedingen

Het is best ingewikkeld als je zelf alle aanbiedingen van de Philips Hue componenten wilt bijhouden. Er is altijd het risico dat je een mooie aanbieding over het hoofd ziet. Om altijd op de hoogte te zijn van de actuele aanbiedingen gebruik je het platform Philips Hue aanbiedingen. Daar worden de aanbiedingen van alle winkels verzameld en keurig geordend. Er is een speciale pagina waar je de Black Friday aanbiedingen kunt vinden. Deze pagina wordt vanaf 18 november 2022 bijgewerkt. Vanaf dat moment kun je doorklikken naar de winkels waar de aanbiedingen te koop zijn.