Luxe, rust en ontspanning in de tuin; wat wil je nog meer? Dit is allemaal mogelijk wanneer je kiest voor een mooie jacuzzi in de tuin. Je bent in staat om te genieten van heerlijke bubbels wanneer jij daar zin in hebt. Je hoeft de jacuzzi met niemand anders te delen en daarnaast heb je volledige privacy. En, ook niet onbelangrijk, een jacuzzi straalt ook nog eens luxe uit. Een houten jacuzzi kopen? Hier lees je alles over jouw mogelijkheden.

De voordelen van een houten jacuzzi

Er zijn niet voor niets steeds meer mensen die kiezen voor een jacuzzi in eigen tuin: het idee van een eigen wellness in de tuin biedt veel ontspanning. Je kunt het hele jaar door gebruik maken van je spa in de tuin. Maar dat is niet het enige voordeel dat een jacuzzi van hout met zich mee brengt. Hier lees je alle voordelen:

  Natuurlijke uitstraling: hout is een natuurproduct en zorgt dan ook voor een zeer mooie en natuurlijke uitstraling in de tuin.

  Topkwaliteit hout: de houten jacuzzi’s van Serenaspa.nl worden afgewerkt met Red Cedar hout, een kwalitatieve houtsoort die van nature is beschermd tegen schimmels en rotten. Hierdoor profiteer je lang van topkwaliteit.

  Veel mogelijkheden: van een jacuzzi op een houten vlonder tot een inbouw-variant, je hebt veel opties als het gaat om het plaatsen van een houten jacuzzi.

  Weinig onderhoud: Je hebt niet of nauwelijks onderhoud aan jouw jacuzzi en dit draagt bij aan het gebruiksgemak.

Laat je volledig ontzorgen

Een houten jacuzzi laten plaatsen? Het is altijd aan te raden om je volledig te laten ontzorgen. Zo heb je geen omkijken naar de plaatsing en ben je verzekerd van een goed resultaat. Schakel professionals in voor het plaatsen van een jacuzzi en ervaar zelf alle voordelen!