Als je op zoek gaat naar nieuwe vloerbedekking is een Belakos vloer een goede optie. Deze vloeren zijn van Nederlands fabricaat en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Belakos maakt PVC vloeren, die geschikt zijn voor elke woning. In veel gevallen is het niet nodig om een ondervloer te leggen. De bestaande vloer kan rechtstreeks op het beton of op de oude vloer worden gelegd. Als er wat oneffenheden in de vloer zitten is dat geen bezwaar. Je kunt deze PVC vloer op een ondergrond met vloerverwarming leggen. Omdat PVC de warmte uitstekend geleidt is het thuis lekker warm.

Populair visgraat motief

Wie op zoek is naar een exclusieve uitstraling kan kiezen voor de Belakos Palazzo visgraat XL 72. Dat is een vloer die in vier moderne kleuren leverbaar is. De visgraat wil zeggen dat de planken onder een hoek van 45 graden met de muren worden gelegd. Op deze manier lijkt de kamer groter dan hij in werkelijkheid is. Dat effect wordt versterkt doordat er een XL plank wordt gebruikt. Die is breder dan gewoonlijk. Dat betekent dat je minder naden in de vloer krijgt. Een Belakos Palazzo visgraat XL 72 vloer ziet er daarom bijzonder stijlvol uit.

Het leggen van een PVC vloer

Steeds meer woningen worden voorzien van vloerverwarming. Bij veel vloeren moet je daarmee rekening houden, want het is niet de bedoeling dat de vloerbedekking de warmte tegenhoudt. Bij een PVC vloer hoef je daar niet bang voor te zijn. Omdat deze vloer niet uitzetten of krimpen onder invloed van de temperatuur en de vochtigheid kan hij tot aan de muur worden gelegd. Een plint is niet nodig, maar kan wel worden geplaatst. Plinten zijn in bijpassende kleuren te bestellen. Je kunt PVC vloeren overal in je woning leggen, zelfs in de badkamer.